Hanoracele pentru femei ca bază a stilului de zi cu zi

14 februarie 2024

Hanoracele nu mai sunt asociate de mult timp doar cu activități fizice – astăzi, toată lumea poartă hanorace, combinându-le în diverse stiluri. Un hanorac simplu sau unul cu imprimeuri este ideal pentru școală, facultate, muncă, o ieșire în oraș sau o plimbare cu câinele. Află ce model de hanorac ar trebui să ai în garderobă și descoperă împreună cu House cu ce să îl asortezi!

Încă și încă… oversized! Largi, universale…

... și perfect integrate în cultura streetwear — hanoracele largi pot fi combinate cu orice. În prezent, sunt foarte populare combinațiile care includ hanorace deschise la fermoar și blugi „wide leg” sau „straight”. De asemenea, poți opta pentru un look mai măsurat și shape skinny. Jocul cu stiluri și croieli nu se oprește la combinația banală: hanorac + pantaloni. Un model scurt de hanorac, asortat cu o fustă plisată sau una conică, este o idee bună pentru un look de zi cu zi.

Hanoracul ca rochie? Sună ca un plan!

Poți să îl porți cu cizme masive, botine cu platformă, sau atunci când este cald, cu sneakeri. Dacă nu ai loc în dulap pentru încă o mini-rochie, ai nevoie doar de un hanorac mai lung. Acesta va completa perfect look-ul cu cizme înalte pe platformă sau toc și cu dresuri închise la culoare.

În era muncii de la distanță, hanoracele domină

Seturile confortabile (hanorac + pantaloni de trening) sunt trendy și practice pentru uzul zilnic. Hanoracele sunt în voga de câțiva ani și, având în vedere cât de confortabile sunt, nu vor dispărea prea curând. Atât pantalonii cât și hanoracul pot fi folosiți în alte combinații. Poți să schimbi pantalonii de trening cu blugi sau, într-un alt context, hanoracul cu un pulover. Un set comod din tricot se va dovedi util și într-o călătorie lungă. Nu există nicio îndoială, acesta este look-ul perfect pentru avion.

Dacă garderoba ta este plictisitoare, alege hanorace cu accente puternice!

Toată lumea iubește stilul basic. Hanoracele simple și minimaliste sunt practice pentru că permit crearea unei varietăți infinite de ținute. Sunt universale. Cu ajutorul lor, poți reduce și numărul de greșeli de modă. Însă sezoanele care vin pun accent pe hanorace cu imprimeuri care să te reprezinte. Motivele universitare, accentele florale, imprimeurile retro și sloganele spirituale sunt doar câteva din opțiunile disponibile.

Vibrație urbană și hanorace streetwear — propuneri feminine pentru acest an

Dacă stilul urban este estetica ta — bine ai venit în clubul House! Iubim outfiturile street și, în consecință, colecțiile noastre de anul acesta sunt pline de haine care se potrivesc perfect în astfel de look-uri. Printre acestea, vei găsi pantaloni, încălțăminte și, mai ales, hanorace feminine în stil Y2K. Hainele streetwear cu aplicații, efectul de spălare acidă asociat cu Opium Core sau cu patch-uri — sunt cu siguranță ceva pe care merită să pariezi în sezoanele viitoare.

Ești dedicat(ă) streetwear-ului? Hanoracele feminine care se potrivesc în stilurile urbane

Cum poți să mai îmbunătățești un outfit streetwear? Hanoracele feminine cu imprimeuri la modă nu sunt deloc o noutate printre admiratoarele acestor vibe-uri! Hanoracele streetwear feminine pe care le recomandăm pentru acest an sunt modelele cu grafică decolorată (de exemplu, un motiv cu stele). Modelele de tip colegiu sau cele care prezintă imprimeuri licențiate vor fi de asemenea în continuare la modă. Streetwear-ul, în esență, trebuie să ofere libertatea de exprimare personală — așadar, graficile cu personajele favorite vor fi cu siguranță potrivite în aceste stiluri!

Un hanorac feminin de calitate? Streetwear-ul în ediția poloneză este cu siguranță prezentat de marca 2005 global, cu care House a început recent o colaborare. Rezultatul acestei colaborări sunt hanoracele streetwear — feminine, masculine și modelele UNISEX.

Nu doar sportiv! Hanoracele și cămașa sau paltonul merg bine împreună

Dacă te-ai săturat de ținutele formale, este timpul să adaugi un strop de relaxare cu ajutorul unui hanorac confortabil. Un hanorac cu glugă poate fi purtat și peste o cămașă sau sub un palton, adăugând un aer casual, dar și protejând coafura de condițiile meteo. Dacă ai optat pentru un hanorac cu fermoar, și mai bine! Astfel, vei putea să îți dai jos cu ușurință straturile de haine.

Un hanorac bine ales este un element de garderobă confortabil, practic și universal, util în multe situații cotidiene. Este important să acorzi atenție și dimensiunii atunci când faci o achiziție. Astfel, vei fi sigură că hanoracul ales se va așeza perfect pe silueta ta.

Intrări înrudite