ABC odpočinku, neboli pánský nezbytný plážový průvodce

4 července 2023

ABC chilloutu, czyli męski niezbędnik plażowicza - Baner - Blog House

Zbliża się urlop? 👉 Sprawdź, czego brakuje w Twojej wakacyjnej wyprawce. Zobacz też, jakie są najświeższe trendy w męskiej modzie plażowej Nebo už jste s kamarády zahájili grilovací sezónu u vody? I když plánujete léto ve městě, je dobré být připraven na každou příležitost. Mnoho mužů považuje výlet k vodě za příležitost k módním experimentům. Vědí, že plážový look není jen o pánských plavkách! Koneckonců outfit tvoří i doplňky. Chcete se přidat k těmto chlapům? Zjistěte, co vám chybí ve vašem prázdninovém balíčku. Hledáte inspiraci? Podívejte se také na nejnovější trendy v pánské plážové módě.

Pánské plážové šortky – jak vybrat ty správné?

Pánské plážové šortky musí být především pohodlné – tento aspekt je důležitý nejen pro pánů, kteří si užívají aktivní odpočinek. Ať už plánujete hrát volejbal, potápět se, nebo relaxovat na nafukovacím matraci nebo lehátku – je důležité, abyste měli na sobě šortky odpovídající velikosti. Pamatujte, že pánské plážové šortky, které si vyberete, by měly také umožňovat snadné nastavení obvodu pasu – přesně tak jako ty modely, které koupíte v House!

Klasické, delší nebo krátké? Které pánské plážové šortky vybrat?

Střih šortek je individuální záležitost každého muže. Někteří pánové se rozhodují pro krátké plavky, které výrazně zvýrazňují postavu a jsou určené spíše na plavání než šortky s klasickým a delším střihem. Jejich výhodou je nejen zmíněná aerodynamika. Díky tomu, že takové šortky odhalují více těla, mohou se hodit také při opalování. Nejčastější volbou mezi muži jsou však klasické pánské plážové šortky sahající nad kolena vyrobené z rychleschnoucího materiálu. Tyto modely se tak těsně nepřiléhají k tělu a poskytují plnou svobodu pohybu. Lovíte hit této sezóny? Podívejte se na delší pánské plážové šortky s odvážnými motivy plamenů, které najdete v nabídce House.

Jděte prázdninami pevným krokem – pantofle a žabky na pláž jsou must-have!

Těžko si představit plážový look bez lehké obuvi. Pánské pantofle jsou vítány všude tam, kde je hezké počasí. Stejně tak pánské žabky a sandály. Wanna get inspired? V tom případě byste měli vědět, že botami této sezóny jsou masivní pánské pantofle na silnějších podrážkách. Kromě toho, že se hodí na pláž, také se skvěle hodí do městských outfitů.

Odkrytá obuv a ponožky jsou synonymem trapasu? Wrong! Bílé ponožky + pantofle a teplákový set se šortkami – takový outfit se zcela vejde do rámce stanoveného streetwearem.

Taška nebo batoh? To je otázka…

Pánské plavky a vhodná obuv nejsou jediné věci, které s sebou vezmete na pláž, k jezeru nebo na bazén. Proto jsme si jisti, že ve vašem prázdninovém balíčku by měla být plážová taška nebo prostorný batoh – a to ideálně s dalšími přihrádkami. Pokud si ceníte lehkého vzhledu, rozhodněte se pro bavlněnou tašku shopper, která nezabere mnoho místa ve zavazadle na cesty a snadno pojme ručník, pánské plážové šortky nebo proviant. Plánujete vzít s sebou více věcí? V tom případě se rozhodněte pro pohodlný a prostorný batoh – v House najdete tyto doplňky jak ve verzích pro minimalisty, tak pokryté nápadnými vzory.

Hlavně mít hlavu v klidu! Podívejte se na čepice, klobouky a brýle

Na prázdniny nezapomeňte na ochranu před sluncem! Připravte se na vysoké teploty a kromě klasické čepice s kšiltem se vybavte i kloboukem bucket hat – hladkým nebo s motivy, které zvýrazní váš mood. Důležitým doplňkem outfitu jsou také brýle. Pokud hledáte nadčasový model, vaše očekávání splní aviatorky nebo sluneční brýle s tlustými obroučkami. Hledáte brýle a chcete vědět, co je módní? Toto léto se velkým návratem hlásí brýle spojené s Y2K trendem – „rychlé brýle„. Kde je hledat? Samozřejmě v nabídce House!

Poslední bod na seznamu prázdninových must-have je velký plážový ručník! Víte, že tento nedoceněný předmět také může být příležitostí k vyjádření sebe? Stačí, když na něm bude motiv z vašeho oblíbeného filmu, hry nebo animace.

Související příspěvky