ABC relaxace s House – zjisti, která pánská mikina je nejlepší pro tebe!

7 února 2024

Pánský šatník bez mikiny? To je možné, ale něco nám říká, že to úplně není tvůj styl. Koneckonců, nosí je všichni kluci, kterým záleží na pohodlí. Tyto oblečení se hodí doma, ve škole, na univerzitě, a milovníci streetwearového stylu je dokonce začleňují i do kancelářských outfitů. Nevíš, kde začít s hledáním oblíbené hoodie? Mrkni na srovnání pánských mikin spolu s radami, jak vytvářet moderní outfity, a nemusíš se už o styl starat!

Jaká by měla být pánská mikina? Základ je podstatný, ale co s potisky?

Pánská mikina bez potisku je skvělým základem pro každodenní outfity. Takové modely potěší oko minimalistů a univerzálně se vejdou do trendů. Hodí se ke klasickým džínům, ale bez problémů je můžeš kombinovat s kalhotami s potisky, například s maskáčovými cargo kalhotami.

Základní modely se hodí na každý den, my však máme za to, že v šatníku každého muže by se měla najít alespoň jedna mikina s potiskem – postavy z oblíbeného seriálu, filmu nebo hry jsou motivy, které ti pomohou vyjádřit se, když máš zrovna chuť.

Zajímají tě výhradně nejmodernější vzory? Měl bys vědět, že v nadcházejících sezónách se vyplatí vsadit na potisky nebo efekt tie-dye. Moderní budou také lesklé aplikace. V případě těchto posledních nemusíš hledat daleko, protože v House najdeš i mikiny s právě těmito motivy.

Mikina z teplákoviny a střih kalhot – recept na dobrý vzhled

Hoodie se hodí do mnoha stylizací. Nakonec není univerzálnějšího oděvu než pánská mikina s kapucí. Příjemná na dotek, chránící před chladem, praktická a pohodlná – výhody tohoto kusu oblečení jsou prakticky nekonečné. Proto v House máš široký výběr barev, střihů a vzorů. Můžeš se rozhodnout pro verze přes hlavu, ale pokud nerad riskuješ pokazit účes, na pomoc ti přijde pánská rozepínací mikina.

Obrovský výběr střihů může nákup komplikovat, proto bys před začátkem nakupování měl zvážit i ostatní prvky outfitu. Při sestavování kombinací založených právě na tomto oděvu spojeném s pohodou si pamatuj na udržení rovnováhy v proporcích postavy. Oversize a volné pánské mikiny ve streetwearovém stylu se hodí k nejmodernějším kalhotám parachute a širokým cargo kalhotám této sezóny. Pánská mikina s klasickým střihem bude jistě fungovat ve spojení s džínami carrot fit nebo více přiléhavými teplákovými kalhotami.

Mikina crewneck jako dokonalá alternativa k svetru

Hladké mikiny crewneck jsou skvělou alternativou k svetrům. Ví to fanoušci stylů, které diktoval streetwear. Oversize, šedý crewneck s upraveným střihem se dokonale hodí k parachute kalhotám nebo kalhotám carpenter inspirovaným pracovním oblečením.

Mikina s kulatým výstřihem, jejíž střih můžeme označit za klasický, se bude hodit ke klasickým džínům, modelům skinny, teplákovým joggerům, a dokonce i šortkám, když se letní večery ukážou být příliš chladné na samotné tričko.

Když obyčejná pánská mikina s kapucí nestačí, podívej se na teplejší modely

Rozlehlé, upravené – oversize mikiny jsou dalším příkladem univerzálního kusu garderóby. Jsou pohodlné a v závislosti na tvé náladě tě jemně zahřejí a umožní ti schovat se nebo přitáhnout pozornost ostatních, například potisky.

Přiznáváš, že miluješ oversize mikiny, ale zároveň jsi zimomřivý? Při nákupu se podívej po hoodie vyrobené z neoprenu – takový model bude určitě teplejší než pánská mikina s kapucí, která byla ušita z míchanky bavlny a polyesteru.

Trend alert! Vsad na vrstvení nebo oversize mikiny

Vrstvení je jedním z nejžhavějších trendů nadcházejících měsíců – také v pánské módě. Nejsi si jistý, jak sestavit vrstvený vzhled? Stačí, když vsadíš na mikinu s dokončeními imitujícími vykukující tričko zespodu. Můžeš se rozhodnout také pro vestu z mikiny, kterou hodíš přes dlouhý rukáv nebo obyčejné tričko.

Oblečení oversize je dalším motivem, kterým bys se měl zajímat toto podzim. Oversize hoodie jsou v trendech již dobrých pár let – není divu, protože jsou maximálně univerzální. Pánská oversize mikina sedne k baggy džínům, širokým teplákovým kalhotám nebo i k modelům skinny fit, a je tedy ideální, když máš chuť si pohrát s proporcemi postavy.

Výběr oblíbené mikiny by měl být diktován tvým životním stylem. Bez ohledu na to, jaký životní styl vedeš nebo jak široká je tvá znalost trendů, před nákupem se seznám s tabulkou velikostí. Díky jasným informacím, které najdeš na kartě každého produktu, se vyhneš vrácením a budeš mít jistotu, že pánská mikina z teplákoviny si zachová rysy střihu, na kterých ti nejvíce záleželo.

Související příspěvky