It Girl și mob wife nu sunt pentru tine? Nu-ți face griji – primăvara este timpul revenirii stilului skate

6 martie 2024

Nu trebuie să mergi pe skateboard pentru a purta astfel de ținute. Moda stilului skate a revenit și va fi una dintre temele principale în lunile următoare. Ce este stilul skate? Este un joc cu proporțiile siluetei, forme supra-dimensionate și linia șoldurilor coborâtă – aceste seturi sunt un omagiu adus libertății, tinereții și insouciance. Poate merită să verifici dacă ți se potrivește?

Când a început moda stilului skater?

Anii ’60 și ’70 au fost începuturile skateboardingului, dar abia anii ’90 au fost momentul când hobby-ul adolescenților s-a transformat în subcultură. Parte a acestei subculturi au devenit ținutele caracteristice. Stilul skate este, în primul rând, despre ținute confortabile, aranjate aparent neglijent. Astfel de haine trebuie să asigure, în cele din urmă, libertatea de mișcare în timpul executării trucurilor pe skateboard. Cum să construiești un outfit stil skater în zilele noastre? Despre asta vei citi mai jos…

Introducere scurtă: stilul skate și blugii baggy – pentru cine?

Stilul baggy sau estetica skater girl pot fi interpretate și ca o adevărată plecare de la It sau clean girl aranjată. Un astfel de look este, de asemenea, o opoziție completă față de recent populara mob wife. Te-ai săturat de toate? Atunci verifică ce este această estetică. Pentru răspunsuri la întrebările: ce este stilul baggy și cum să construiești outfituri stil skate, scrolează mai jos…

Începe cu tricourile! Oversize este cel mai bun prieten al Skate Girl…

Blugii stil baggy pot fi asortați în două moduri – echilibrând sau distorsionând intenționat proporțiile siluetei. Tricourile supra-dimensionate, obligatoriu cu linia umerilor coborâtă și imprimeu vintage – motivul trupei favorite sau o altă grafică interesantă sunt elemente importante ale acestui tip de ținute. Stilul skate adoră, în cele din urmă, formele lejere.

Dar așteaptă! Stilul skater înseamnă și baze și cămăși în carouri!

Aceste seturi sunt, de asemenea, excelente cu topuri tank și tricouri de bază cu decolteu halter – sunt mulate, dar dacă le combini cu o cămașă în carouri, vei avea un look stil skater gata. O cămașă purtată pe deasupra sau legată neglijent în talie cu siguranță va revitaliza și va completa un astfel de outfit. În acest rol poate apărea și un hanorac cu glugă!

Pantaloni pentru skateboarding în ținute zilnice? De ce nu!

Când vine vorba de alegerea „partei de jos a outfitului”, o fată care știe ce este stilul skate cu siguranță nu va alege pantaloni skinny și slim fit – formele mulate încalcă, după toate, regulile principale ale look-urilor care se încadrează în stilul skater. De la blugi și pantaloni în acest stil se așteaptă să ofere libertate de mișcare nelimitată, iar acest lucru poate fi asigurat doar de modele cu picioare largi și croiul coborât.

Stilul skater și ultimele tendințe

„Partea de jos” menținută în stilul baggy include: pantaloni wide leg, unele modele ballon fit sau parachute – important este să aibă croiul coborât și să nu te limiteze în timpul activităților. Stilul skater include și accente vintage – spălări intense, dirty wash, abraziuni și chiar găuri – toate aceste detalii sunt binevenite în astfel de ținute!

Blugii baggy – pentru cine? Despre asta am vorbit deja, dar oare stilul skater include și șorturi?

Când vine vorba de alegerea „partei de jos a outfitului”, o skater girl cu siguranță nu va alege pantaloni skinny și slim fit – formele mulate încalcă, după toate, regulile principale ale look-urilor care se încadrează în stilul skater. De la blugi și pantaloni perfecți pentru skateboarding se așteaptă să ofere libertate de mișcare nelimitată, iar acest lucru poate fi asigurat doar de modele cu picioare largi și croiul coborât. Dar șorturile stil skater? Bineînțeles că da!

Stilul baggy și șorturile? Verifică propunerile noastre și alege picioarele detașabile

Buzunare cargo, picioare mai largi, croiul coborât – lunile următoare anunță o plecare de la șorturile mulate. Stilul baggy este, de asemenea, o retragere de la formele clasice de mamă în favoarea bermudelor de blugi și a șorturilor stilizate ca masculine. Sunt confortabile, acoperă puțin mai mult – fiecare skater girl va aprecia, de asemenea, faptul că permit jocul cu proporțiile siluetei. Vrei să introduci stilul baggy în ținutele de vară? Îți plac hainele universale și practice? Verifică oferta House, vei găsi acolo pantaloni cu picioare detașabile!

Stilul skater nu te limitează doar la pantaloni! Verifică alternativele!

Stilul baggy este în principal despre pantaloni și șorturi, dar dacă uneori îți place să porți o fustă sau o rochie – go for it! Skater girls pot purta și fustițe – mini plisate se încadrează perfect în acest trend, în plus, arată slay în combinație cu bluze oversize. Fanii stilului skater pot opta și pentru o rochie stilizată ca un tricou.

Stilul baggy este în principal despre haine, dar pe ce accesorii să pariezi?

Stilul skate este construit și de accesorii. Când vine vorba de accesorii în stil skater, acestea sunt în primul rând curele – textile cu cataramă de strângere, curele cu cataramă în formă de inscripții, cu ținte și curele cu lanțuri – în primul rând te vor ajuta să-ți ții pantalonii la locul lor în timpul activităților, în al doilea rând vor completa o ținută loose fit. Un astfel de look va fi completat și de o borsetă sau un rucsac purtat pe un singur umăr, inspirat din Y2K.

Intrări înrudite